depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Videó | Dave Gahan
Kihagyhatatlan

Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner]

Dave Gahan - Deeper And Deeper [Live at Spinner]
 
Töltsd le a Flash lejátszót, hogy megtekinthesd a tartalmat.
Ajánlott videók
Enjoy The Silence - animation video NLMDA - Búzamező Budapesten Heineken - Just Can’t Get Enough - Reklám 2 A legszerencsésebb Magyar dM Rajongó! Dave Gahan - A Little Lie [Live at Spinner] 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 7.rész


2007.11.17. 15:03 | Faith | 23022 Olvasás | 40 Hozzászólás
 
Lapozás:  1 2 >
40. Hozzászóló: OLI-911 | Időpont: 2011.02.16. 11:25
OLI-911

Ha nem látnám, akkor azt mondanám róla, hogy nem is ő énekel itt.

 
39. Hozzászóló: rodínia | Időpont: 2010.04.17. 02:20
rodínia

Tegnap vettem meg a CD-t, és azóta ki sem vettem a lejátszóból. Ez a szám a kedvencem, de itt tényleg nem az igazi.

 
38. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2009.12.12. 19:40

Én ezt még egyszer sem hallgattam végig…

 
37. Hozzászóló: FruMode87 | Időpont: 2009.12.12. 19:02
FruMode87

Dave a legjobb énekes a világon, de ő is hibázhat néha, elvégre ő is ember.  Ez tényleg iszonyúan hamis néhol, de nem végig. Szerintem azért ilyen, mert maximálisat akart nyújtani és ahogy Caroline mondta, túllőtt a célon. Tényleg fura hallani, mert Dave-nél nem vagyunk ilyenhez hozzászokva. Viszont ne feledjük, a koncerten az énekes hangja a maga természetességében nyilvánul meg, benne van a pakliban pár hamis hang és a baki lehetősége is. A mondást gondolom ismeritek: nagy akarásnak szarás a vége. Egyébként Dave-nek mindig is jellegzetes, egyedi hangja volt, de ahogy öregedett, változott a hangja is. A Paper Monsters-es Staynél például gyönyörűen énekel. Dave az az énekes, akit ítéletnapig is hallgatna az ember, mert ilyen kellemesen mély hangja csak neki van, ettől különleges. Nick Cave hangja is egyedi, de az övé már nagyon dörmögő, ami engem pl. zavar.  Egy férfi énekesnek legyen férfias, egyedi, különleges hangszíne. A férfias alatt nem feltétlen a mély hangszínt értem, mert Martinnak magas hangja van, de nagyon szép, különleges, olyan hang nincs még egy másik. Lehet egy férfinak magas hangja, de ne olyan, mint akit kasztráltak, mert attól a falra tudnék mászni. Na az még csak igazán fülsértő! Száz szónak is egy a vége: Dave itt eléggé hamis, de nézzük el neki, mert mindig szuperül énekel, ő is hibázhat, emberből van. Bocs a regényért, Precitől kapok a fejemre :-P Viszont amit mondani akartam, csak így tudtam kifejteni.  :)

 
36. Hozzászóló: bampu | Időpont: 2008.08.05. 10:05

Kedves Garnett21!

Mi konkrétan erről az egy fellépésről beszélünk, ami Dave és a Depeche Mode toronymagas színvonalához képest nagyon gyenge. Valahogy, valami miatt nem volt szinkronban az egész… amúgy természetesen biztosan megállja a helyét így is…
Mindenesetre én azért vok regisztrálva,mert minden tiszteletem a ccsapaté és Dave-é, amiért ennyire egyedülállóan kiemelkedő és örökérvényű művészek.  :)

 
35. Hozzászóló: west02 | Időpont: 2008.08.03. 14:54
west02

Sziasztok. véletlenül néztem meg ezt a videót végül, de elsőre valóban fura, leginkább az első sorok. Valószínüleg messze nem ez a legjobb amit valaha összehozott az biztos. Viszont egyet nem szaba elfelejteni! egy élő koncertet, visszahalgatni mindenféle atmoszféra, nélkül nem jó. Szerintem a keverés nem jó eleve. Pontosabban ez élőben egy adott technikán éehetséges, hogy jól szólalt meg, sőt…. Ha élőben hallanátok, és mellette még ott lenne a kocert feeling, meg a látvány, a nagyban eltakarná a hibákat, vagyis nem eltakarná, hanem a figyelmet a lényegre terelné. Így lecsupaszítva viszont minden hiba könyörtelenül megvan. Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hoyg melyik megasztáros képes ekkora energiával megszólalni, nem csak egy szám erejéig….
üdv

 
34. Hozzászóló: angilrl | Időpont: 2008.02.23. 04:44
angilrl

huhh, látom sok komment lett :)
Nekem tetszik ez a szám, és az előadás is! persze elismerem a sok hibát stb… :[ 
Dave hangjával kapcsolatban az a véleményem h nekem a “mostani” hangja (gondolok itt a PTA turnéra, főként a Rock Am Ring-es konci ...hát az nagyon ott van :-P 8-)  8-)  ) sokkal jobban tetszik mint a “fiatalos” hangja (pölö 101 és az az előtti koncikon). Ez a mély, bariton hang eszméletlen jó... nem ragozom tovább, szóval egy szó mint száz, ahogy öregszik nekem a hangja annál jobban tetszik ;)

 
33. Hozzászóló: zizike | Időpont: 2008.02.23. 03:33
zizike

Sikerült egy lavinát elindítanom…  :[
Ami viszont tény, hogy a közel 30 év alatt megváltozott Dave hangja, de ezzel semmi gond nincs is szerintem. A fellépésről pedig csak annyit, hogy egy élő fellépés sosem olyan, mint az albumon hallható dal, hisz a technikai háttérmunka hiányzik az élő fellépésekről.
Nem tudom talán csak én vagyok vele úgy, hogy én pont ezért szeretem kiemelkedően az élő fellépéseket, hisz ott igenis van hiba, nem tökéletes, de ettől lesz egyedi! Soha többet nem fogod ugyanúgy visszahallani, mert azt utólag már nem lehet újra felvenni, vagy retusálni, átkeverni.
Volt szerencsém már nekem is élőben hallani, ahogy Dave énekel, 88-ban a BS-ben és 93-ban is ott csápoltam és most ennyi év után is csodálatos élményként őrzöm magamban (a hibákkal együtt)!
Egy szó, mint száz Dave hangja ilyen vagy olyan ez a fellépés engem pont azért fogott meg, mert nem tökéletes… de nem vagyunk egyformák nem a kedvence mindenkinek, de ez nem baj.  :)

 
32. Hozzászóló: Illés Lívia | Időpont: 2008.02.22. 15:34
Illés Lívia

Jól van,fals!!!!!!Akkor is tetszik,hogy ilyen.

 
31. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2008.02.22. 14:46
Faith

Sokadszorra írom, a lemezzel semmi gond! Ez a fellépés lett rossz, fals ének, szerencsétlen élő hangszerelés… stb.

 
30. Hozzászóló: Illés Lívia | Időpont: 2008.02.22. 14:31
Illés Lívia

Mi van veletek???? Végre dübörög!!Ez a lemez megint egy lagymatag volna ha nem lenne ez a szám.Nekem nagyon tetszik.

 
29. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2008.02.22. 11:46
Faith

H;at bogozhatjuk, hogy öblös vagy nem öblös, de szerintem itt több helyen fals! Nekem nem a stílussal, a hangszínnel van itt bajom, hanem, hogy fals. OK, megtörtént, ez van. De nem hiszem, hogy ők ne hallgatták volna vissza publikálás előtt. Akkor kellett volna vagy ‘retusálni’ vagy nem publikálni. Ezzel a teljesítménnyel még a Megasztárba se jutna be…  ;;;

 
28. Hozzászóló: Caroline | Időpont: 2008.02.22. 11:31
Caroline

Azzal én is teljesen egyetértek, hogy ennél a számnál elviselhetőbb, ha így énekli, mint mondjuk egy dm számnál. A Deeper and deeper mégiscsak alapból az albumon is hasonló típusú. A többi számot meg még nem láttam/hallottam erről a fellépésről.
A másik dolog meg, hogy mikor énekelt jobban…tovább ragozom, akit nem érdekel ne olvassa. (Hát..emlékszem előszőr a 101-es koncertet ismertem meg, azt nagyon jónak tartottam, aztán a Devotional, a döbbenet után, hogy hogy megváltozott Dave, nagyon tetszett az ének teljesítménye.)
Mikor az Exciter és PTA koncerteket láttam előszőr kicsit csalódtam, de aztán egyszerűen elfogadtam, hogy ők is öregszenek.
Nem tudnám megmondani, hogy szerintem melyiken énekelt jobban, de maga Dave szerintem sokkal jobb “állapotban” volt a PTA tour-on (Mart-ról ez sajnos már nem mondható el), és érződik, hogy jó volt a hangulat a csapattagok között. Ezért én jobbnak tartom egy kicsit a PTA tourt, de ez nem annyira az éneklés miatt van.

 
27. Hozzászóló: MarK | Időpont: 2008.02.22. 08:59
MarK

Igen, de csak majdnem minden szempontból, hiszen Dave nem nyújtott rosszabb teljesítményt egyikben sem a másiknál. :)
Mindegy, ezt még ragozhatjuk, de nem érdemes.

Arra akartam csak célozni, hogy Dave-től már jónéhány live előadásban megszokhattuk az évről évre öblödöső hangot. Ami leginkább azért volt zavaró, mert sztem egyáltalán nem ált jól neki - viszont lassan tudomásul kellett venni, hogy mindez inkább tudás/képesség, semmint akarat kérdése. Nos, ebben a Deeper & Deeperben egyszerűen csak az a rossz, hogy 10x nagyobb az erőlködő, mormogó style, mint mondjuk egy Dead of Night-ban.
Egyébként dalfüggő a dolog, sztem a Deeper & Deeper elődásához inkább illik ez az ének, mint néhány DM dalhoz. Szóval utóbbi jobban zavar.
Talán ezért nem tartottam már olyan vészesnek (meglepőnek) ezt az előadást - különösen a hozzászólások után.

 
26. Hozzászóló: Precious101 [Admin] | Időpont: 2008.02.22. 06:36
Precious101

Az Exciter tour visszafogottabb volt minden szempontból a TTA-nál!  ;)

 
25. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2008.02.22. 05:24
Faith

Szerintem meg igen, nagyon is.  :-P

 
24. Hozzászóló: MarK | Időpont: 2008.02.22. 04:48
MarK

Faith, sztem énekteljesítményben a PTA Tour nem lett jobb az Exciter Tournál.

 
23. Hozzászóló: Halo | Időpont: 2008.02.21. 12:56
Halo

kormiandi, nekünk nem is a számmal van bajunk, hanem ahogy itt előadták :-P A zenekar albumon és élőben egyaránt sovány, inkább Dave teljesítménye lep meg. Egyébként a többi nem olyan katasztrofális erről a fellépésről - csakhát… :[  8-)

 
22. Hozzászóló: Faith [Admin] | Időpont: 2008.02.21. 10:41
Faith

:) Áh, értem. Az utóbbi évekhez képest, nem rossz. Értem.  :D Mondjuk a mostani turné azért messze jobb lett, mint az Exciteres korszak vagy a Singles. A devotional-hoz meg kár hasonlítgatni, arról csak szuperlatívuszokban…  ;;;

 
21. Hozzászóló: MarK | Időpont: 2008.02.21. 10:28
MarK

Az autóval együtt nem a hallásom ment el, hanem 1.2 misim… Ugyhogy ezt hagyjuk.

Nem azt mondtam, hogy tetszik, hanem, hogy nem találtam akkora katasztrófának. Ehhez az erőlködéshez már hozzászokhattunk az elmúlt DM turnékon… Élőben egyre “kevesebb” a hangja és ezt ezzel a “brummogással” próbálja egyensúlyozni.

 
Lapozás:  1 2 >
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
TOP Hírek
Hirdetés


www.depechemode.com
www.depechemode.sk
www.depeche.hu
slowblow.uw.hu
101klub.hu
www.dm-party.hu

FREESTATE.hu ©