depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Kiadványok
Szabályok
Hirdetés
Delta Machine
BELÉPÉS / LOGIN
REGISZTRÁCIÓ - REGISTRATION
VIDEÓK / VIDEOS
KAPCSOLAT / CONTACT
SZABÁLYOK / RULES
FÓRUM / FORUM
RSS
Heaven
Personal Jesus - 2011
Fragile Tension
Peace
Sounds Of The Universe
Wrong
Dave Gahan - Saw Something
Dave Gahan - Hourglass
Dave Gahan - Kingdom
Recoil - subHuman
Recoil - Prey
BEST OF Vol 1.
Martyr
Touring The Angel - Live in Milan
Recording The Angel - Live Here Now
John The Revelator
VIOLATOR - Remasters
Music For The Masses - Remasters
Speak And Spell - Remasters
25 Years Of Faith And Devotion - Limited DVD
Suffer Well
A Pain That I'm Used To
Playing The Angel

A FREESTATE.hu, DEPECHE.hu portálok és fórum használati szabályai és feltételei

Szabályok - Rules
   A következő feltételek kizárólagosan a portál és a fórum használatára vonatkozó www.freestate.hu, www.depeche.hu, forum.freestate.hu szerverek (nem az üzemeltető érdekei) védelmére továbbá a szerverek zökkenőmentes üzemeltetésére szolgálnak és elősegítik a nyilvános beszélgetések tisztaságát és átláthatóságát.

1. Tilos a hozzászólásokhoz más szerverekről közvetlen webcímeket (URL) hozzáadni (deeplink). Ez különösen érvényes az audio- és videofájlokra. Csakis a szerver központi címét lehet ilyen módon megadni.

2. Közvetlen webcímek megadása csak azokban az esetekben engedélyezett, ha az illető azon szerver/tárhely tulajdonosa amelyre a címek mutatnak. A tulajdonjog a beszélgetés adminisztrátora és közvetítője számára bizonyítható kell, hogy legyen.

3. Abban az esetben, ha a hozzászólásokhoz animációk vagy képek vannak csatolva, amelyek saját szerverén találhatóak, győződjön meg róla hogy szélességük nem lépi túl a 400 pontot, mivel nagyobb méreteknél az oldalak grafikájának károsodása következhet be.

4. Tilos a cikkekhez olyan oldalakon webcímeket hozzáadni, ahol előadók hivatalosan kiadott műalkotásai találhatók, függetlenül azok hivatalos kiadásának előtti vagy utáni dátumától (? szerzői jog által védett műalkotások). Szükség esetén ezeket az információkat privát módon terjessze, például e-mailen keresztül stb.

5. Tilos a fórumokon nyilvánosan webcímeket kérni olyan adatállományokhoz és oldalakhoz, ahol előadók hivatalosan kiadott műalkotásai találhatóak függetlenül azok hivatalos kiadásának előtti vagy utáni dátumától (© szerzői jog által védett műalkotások).

6. Kizárólag olyan webcímek hozzáadása engedélyezett, amelyek nem kereskedelmi jellegűek, nem károsítják az előadók bevételeit, illetve nem okoznak erkölcsi sérelmet (például koncertek amatőr felvétele, amatőr remixek, amatőr fényképek stb).

7. Abban az esetben, ha webcímeket töltene fel olyan adatállományokhoz, amelyekhez engedélyezés szükséges (jelszóval ellátott), nyilvánosan ne jelezze ezeket a belépési adatokat.

8. Tilos illetlen (vulgáris) szavakat használni és a fórum más felhasználóit, vendégeit ócsárolni. Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre kerülnek függetlenül a további tartalomtól.

9. Tilos a fórumokban szolgáltatásokat, vagy termékeket reklámozni, kivéve a portál tartalmának jellegével azonosulni képes hirdetéseket.

10. Tilos hivatalos és nem hivatalos audio/videó hordozók nyereség céljából történő terjesztése.

11. A fórumon tilos az adatbevitelek gyakori, többszörös ismétlése (floodolás) és ugyanazon szöveg több helyen történő beszúrása (tapétázás).

12. Tilos a hamis, félrevezető és nem hiteles, illetve megalapozatlan információk terjesztése.

13. A cikkekhez és hírekhez kapcsolódó beszélgetések, társalgások személyes nézetek kifejezésére szolgálnak adott témán belül. Kérem, ne indítson olyan témájú beszélgetést, amely semmilyen módon nem függ össze a cikkben/hírben szereplő felvázolt témával. Tartsa fenn a beszélgetések átláthatóságát és olvashatóságát az oldal többi látogatója számára is.

14. A saját profiljában csakis valós adatokat közöljön.

15. A fent említett szabályok megszegése esetén a felhasználót egyszeri figyelmeztetésben részesítjük. Ennek figyelmen kívül hagyása illetőleg a szabályok ismételt megszegése esetén a felhasználó fiókját megszüntetjük, és azon IP címét amelyről a portálra csatlakozott tiltjuk. Ezen intézkedések meghozatala után a portálhoz való kapcsolatát emailben elküldött kérelme alapján sem tudjuk visszaállítani.

16. A portál rendszergazdáinak és a fórum moderátorainak jogukban áll utólag módosítani és törölni a szabályoknak meg nem felelő hozzászólásokat.

17. További kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal.

 
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Rendezvények
09.01 Romkert / Nyíregyháza
04.13 Premier Café és Padlás Music Club, Szombathely - Főtér / Uránia udvar
03.30 Romkert / Nyíregyháza
01.12 Premier Café és Padlás Music Club, Szombathely - Főtér / Uránia udvar
01.12 ÚJ GYÁR, Budapest VIII. kerület, Mária utca 54.
 
TOP Cikkek
TOP Hírek
TOP Hozzászólások
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©