depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Nézd meg elsőként a Depeche Mode „Delta Machine” koncertjét!

Nézd meg elsőként a Depeche Mode „Delta Machine” koncertjét!

Tudd meg hogyan lehet tiéd a DM VIP Ticket!

A modern zenei élet egyik legbefolyásosabb bandája, a Depeche Mode március utolsó hetében jelenteti meg várva várt vadonatúj albumát „Delta Machine” címmel. Az új album megjelenését követően ismét turnéra indulnak, elsőként Európában: a koncertsorozat a Tel Aviv-beli Hayarkon Parkban veszi kezdetét május 7-én. Összesen 25 európai országban adnak 34 koncertet, melyek között szerepel a Rock Werchter Festival Belgiumban, a BBK Festival Spanyolországban, valamint az Optimus Alive Festival Portugáliában. Magyarországra is ellátogatnak, május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban lépnek színpadra. A banda fellép még a római Olympic Stadiumban, a párizsi Stade de France-ban és a moszkvai Locomotive Stadiumban még azelőtt, hogy megtartanák a turné utolsó koncertjét a fehéroroszországi Minszkben július 29-én. Ezt követően a Depeche Mode Észak-Amerikában folytatja a turnét.

Mielőtt azonban útnak indulnának, Martin Gore, Dave Gahan és Andy „Fletch” Fletcher tartanak egy hivatalos főpróbát is 2013. május 4-én a franciaországi Nizzában, a Palais Nikaiaban, melyre most egy szerencsés magyar rajongó is eljuthat kísérőjével, hogy elsőként láthassa a „Delta Machine” turné koncertjét élőben.

Ahhoz, hogy egy hazai rajongó megnyerhesse a Sony Music Magyarország által kisorsolandó DM VIP Ticketet (mely magában foglalja a belépőket, a repülőjegyeket és két éjszaka szállást is), nem kell mást tennie, mint megvásárolnia a március 25-én megjelenő új Depeche Mode album, a „Delta Machine” standard vagy deluxe változatát pl a Metro-Nóm-ban, rajongói klubtalálkozók egyikén vagy más hazai zeneboltban – CD, bakelit LP vagy digitális letöltés formájában -, és a blokk/számla sorszámával regisztrálnia magát a Sony Music Hungary weboldalon március 31-én éjfélig. A már regisztrált rajongók azonban ekkor még nem dőlhetnek hátra, hiszen a játék csak akkor válik élessé, ha a megjelenés hetében legalább ezren megvásárolják az új albumot, így szükség lesz az ő közreműködésükre is: meg kell győzzék barátaikat és a többi rajongót, hogy ők is vegyék meg a zenekar vadonatúj kiadványát, hogy esélyük legyen megnyerni a DM VIP Ticketet. Hogy éppen hogy áll a vásárlások száma, azt a Sony Music Hungary oldalon közzétett, naponta frissített eladási adatokból tudhatják majd meg a játékosok.

A játék és nyeremény pontos leírása, a játékban való részvétel feltételei és a teljes játékszabályzat a Sony Music Hungary weboldalon olvasható a Játékszabályzat linkre kattintva.

Kövessétek az oldalunkat mert hamarosan játékkal is jelentkezünk! :)




Ajánlott videók
Recoil - 2011 1997.06.16. Home 2009.06.25. RTL Klub - Reflektor 1993 Enjoy The Silence - Live - Magyar felirat 1997.10.20. Useless Wrong - Studio Session

2013.03.16. 03:13 | Precious101 | 43397 Olvasás | 33 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©