depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Cikkek | Témák
Hirdetés
BUDAPEST – A 2010-es Recoil turné záróbulija

A ’Selected’ turné egyik legemlékezetesebb pillanata, mely kellően furcsa és nehézségekkel teli. Ki ne emlékezne az ‘Eyjafjallajökull’ vulkán kitörésére és a problémákra, logisztikai rémálomra amit okozott?

Áprilisban, az izlandi vulkán ébredésekor, annak tartalma a légkörbe kerülve okozott pusztulást és kárt. Erre a napra volt tervezve a Recoil csapat repülőútja Gatwickről Budapestre.

Az örökkévalónak tűnő repülőtéri majd vonatállomást érintő, végül közlekedési pánikká vált küzdelem után, őrült telefonhívások sorozatát követve – 12 órával az indulás után – Alan és csapata gyakorlatilag ismét otthon találta magát, nulla kilométert téve meg a magyar főváros felé.

Utolsó menedék és lehetőségként nem maradt más, mint autóval (Alan egyik sajátjával) átszelni a csatornát, és nem kevesebb, mint 7 országot átutazni Nyugat-Sussex és a budapesti Diesel Club között, mindezt egy 21 órás megállás nélküli autóút árán.

Talán egyedüliként a nagyvilágban (miközben mindenki, mindenhol, sorra mondta vissza fellépéseit, rendezvényeit) a csapat úton volt, s épphogy 1 órával a kezdés előtt tudott megérkezni a helyszínre. A fogadtatás azonban a teljes turné folyamán a legeslegjobban üvöltőbb és leghálásabb közönségben tornyosult ki.

Hogy mindezt rövidre fogjuk, vissza szeretnének térni, nem utolsó sorban végre látni valamit a gyönyörű városból, de legfőképp újra játszani a hálás magyar közönségnek. Így hát, mint a turné utolsó állomása (remélhetőleg egy kirobbanó turnézáróként), a Recoil csapat a budapesti Szikra klubban lép fel december 4-én, szombaton.
 
 
Dátum: 2010.12.04.
Város: Budapest
Helyszín: Szikra (ex Metro Mozi)
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 62.
Telefon: +36 1 7065127
Jegyek: hamarosan az Eventim, Ticketportal és egyes Interticket irodáknál
 
 
Facebook eseménylap
 
blog.recoil.co.uk/events
 
A Shunt csapat / The Shunt staff







A Szikra megújulása folyamatban van, íme néhány kép, hogy is fog kinézni a helyszín a Recoil estére:



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub



Szikra Klub




   
   

   

2010.10.02. 04:36 | Faith | 31478 Olvasás | 90 Hozzászólás | Nyomtatás
 
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó cikkek
Kategóriák
TOP Cikkek
Hirdetés
Hirdetés
FREESTATE.hu ©