depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

“Tour Of The Universe - Live In Barcelona”: trailer + merchandise

“Tour Of The Universe - Live In Barcelona”: trailer + merchandise

Újabb “Tour Of The Universe” DVD-trailer bukkant fel a YouTube-on, és a merchandise termékek listája is bővült!




depeCHe MODE - Tour Of The Universe - Live In Barcelona - DVD

Szinte már a levegőben érezhető az a várakozással teli feszültség, ami a Depeche Mode legújabb live DVD-megjelenését övezi. A “Tour Of The Universe: Live In Barcelona” névre keresztelt koncertfilm egy újabb előzetese bukkant fel a YouTube-on, melyet alább ti is megtekinthettek, HD minőségben:

A DVD boltokba kerülése előtt már tartottak egy release-party-t Zürich-ben. Ha hihetünk a rajongói véleményeknek, akkor egy messze erősebb koncert-dokumentumra van kilátás, mint a legutóbbi (”Live In Milan”) DVD volt - sokkal inkább emlékeztet a “One Night In Paris”-re, annak ellenére, hogy nem Anton Corbijn ült a rendezői székben. (Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy a tavaly nálunk járt holland fotográfus és rendező második nagyjátékfilmjét (”Az amerikai”) ma mutatják be a hazai mozik.)

A Depeche Mode hivatalos honlapján már a DVD-hez kapcsolódó merchandise cikkek is láthatók, illetve rendelhetők:
 
depechemode.officialmerchshop.com




Ajánlott videók
2009.06.25. RTL Klub - Reflektor Wrong - Berlin Echo 2009 1984.08.20. Master And Servant HDMFC a Cool TV-ben 2005 Making The Angel - dM in the Studio RECOIL EVENT with ALAN WILDER - Prague

2010.10.28. 05:28 | Janurik János | 20311 Olvasás | 69 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Lapozás:  1 2 3 >  Utolsó »
69. Hozzászóló: Dizzying Feeling | Időpont: 2010.12.20. 16:24

Azt jól láttam (hallottam) hogy a Waiting-ot Eigner kíséri a szintin?
A bakizás zseniális, de nem értettem konkrétan mi volt a hiba amiért Martin elneveti magát..dave korán lép be?

 
68. Hozzászóló: nemere | Időpont: 2010.12.02. 12:33
nemere

Hi!
A lemez azért nem kattan be, mert a sima DVD filmek rögzítéséhez vagyunk szokva, amiket csak középen tart a tok. Itt először be kell csúsztatni a lemezt a felül illetve az alsó lemeznél az alul lévő vájatba, majd utánna nyomni középen.

 
67. Hozzászóló: vashal | Időpont: 2010.12.02. 11:10
vashal

jaj, a tok az nagyon tré
én már kiheréltem, két dupla slimtok a kartonfedélbe, és nem kell 3 kéz ahhoz, hogy 1 lemezt kivegyek
a koncert eleje a fókusz keresésével dühít, de összességében nem lett rossz

 
66. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2010.12.02. 10:52

Pedig volt szavazás is arról, hogy kiadnak egy 90-es koncertet.

 
65. Hozzászóló: OLI-911 | Időpont: 2010.12.02. 10:24
OLI-911

Ez a DVD engem sem fog meg. A legjobb a 101 és a Live In Hamburg!!! :-)
Báár azért fejlődnek ismét, a One Night In Paris-tól nincs rosszabb a világon, meg az Exciter albumtól, az ritka sz.r.
Egy World Violation Tour DVD-t viszont simán kiadhatnának így 20 év után!!!

 
64. Hozzászóló: badspencer | Időpont: 2010.12.02. 09:52

Dehogynem! Mikor kinyitottam már ki volt esve az egyik lemez, gondoltam visszateszem, aztán megláttam ezt az új szerkezetet… csak gyömöszöltem, gyömöszöltem és egy kicsi reccs, na akkor rögtön becsúszott a sportszelet, azt hittem eltört. De ne. Huhh. Tényleg elég nagy marha volt aki ezt kitalálta, inkább a filmhez ötlöttek volna ki vmilyen “korszakalkotó” újítást… :-)

 
63. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2010.12.02. 07:30

A legnagyobb negativum a csomagolás… Mit ne mondjak, idióta volt aki kitalálta.. Ver a víz ,hogy eltörik-e a lemez, miközben probálom azt a hülye kalantyút beakasztani.. De lehet én vagyok a béna..Nektek nincs ezzel bajotok?

 
62. Hozzászóló: Vick | Időpont: 2010.12.02. 05:08
Vick

Nekem a Devotional viszi a prímet…Lehet elfogult vagyok,hisz ekkor szerettem meg őket,ettől függetlenül különösebben nincs bajom az új dvd-vel.Kedvencem róla a Hold to Feed 8-)

 
61. Hozzászóló: set me free | Időpont: 2010.11.22. 14:00
set me free

Én is megnéztem a koncit :) Először DVD-n majd BD-n. Hát ég és föld a különbség ahhh Amúgy nekem tetszett maga a film, de azért tényleg vannak hiányosságai. TTA marad az élen :)

 
60. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2010.11.22. 12:58

Üdv.
Nos erőt vettem magamon és megnéztem a koncertet. Féltem , mert a 10 kilót már kiadtam érte mikor olvastam a negativ véleményeket.
Először is megköszönöm a lehúzó kritikákat, mert rosszat vártam és egy jó kis koncit kaptam. Tény én nem bújtam a youtube-t így nem volt olyan érzésem mintha azt nézném.. Az életlen képről meg annyit akinek itt ez gondot okozott az inkább meg se akarja nézni a 2006-os ” Rock and ring"DVD-t mert rosszul lesz.
Nos abban van sok életlen kép.Egyébként nekem is volt hiányérzetem a videó kivetitéseknél.. De ez van.

 
59. Hozzászóló: nemere | Időpont: 2010.11.17. 04:36
nemere

Múlt hétvégén sikerült megtekintenem a kiadványt kisfilmestül mindenestül. Véleményem szerint a rendező elképzelése a sok totállal a stadion koncert közbeni hangulatának megmutatása volt. Jobban zavart volna, ha azonnal csak extra közeli felvételekkel operál és a rajongó közönséget kihagyja a képből. Más szemszögből viszont igaz, hogy aki esetleg távolabb helyezkedett el a színpadtól a koncerten az joggal remélte, hogy majd a DVD közeli felvételei kárpótolják. Egyébként ahogy az időt néztem az első 17-18 percben voltak nagyon távoli illetve ember kezeket sűrűbben mutató vágások. Azért ez jó arány a két órás játékidőt figyelembe véve. Viszont a hangsávval nem voltam teljesen elégedett. Az 5.1-et bizony az évek óta megszokott fokozattól jóval magasabbra kellett tekerni a megfelelő hanghatás és átélés végett. Szóval halk a cucc és mintha a mélynyomó is elég csöndben tette volna a dolgát, ellentétben a Milánnal, ahol igen csak gyomorrengetően vannak mixelve a mélyebb hangsávok. A kisfilm viszont igen jó volt. Meglepődtem, hogy milyen nyíltan beszélgettek Dave betegségéről és arról, hogy érdemes-e folytatni vagy fontosabb az egészség. Azokat a véleményeket viszont nem értem amik kritizálják azokat a dicséreteket amiket Dave a színpadi munkájáért kap a stábtagoktól. Észre kéne venni, hogy egy HALÁLOS betegségből “gyógyulgatva” van/volt ereje két-három naponta színpadra állni, és azt a viselkedést és személyiséget előadni amit elvárnak tőle. Szerintem sokunk egy ilyen diagnózis után lakása valamelyik szobájában üldögélne a sötétben és kérdezgetné hogy miért pont én…

De hogy ne ilyen letargiába süllyedve zárjam a hozzászólást azért még a piros tizennyolcas karikát kirakva elárulnám, hogy a koncert DVD-re aznap este hatalmasat szeretkeztünk az aszonnyal… :-)  :-)  :-)

 
58. Hozzászóló: nolti | Időpont: 2010.11.16. 17:19
nolti

Na, most jutottam el addig, hogy sikerült megnéznem ( kétszer is )! Összességében nekem tetszik, persze jó lett volna valamivel több az olyan kép, amikor nem a rajongói kezek mögül kell keresnem a homályos zenekari tagokat. Bár nekem így is sokkal szimpatikusabb, mint a Live in Milan. Az valóban idegesítő volt, ahogy már előttem is írták - vagy kapkodó képek, vagy lassítások voltak az egészben.
Különösen tetszik a Come Back ill. az ING verzió, meg persze az NLMDA ( ez nálam mindig) Szóval ezek abszolút csúcspontok. Meg maga az egész felvétel visszarepít a koncertemlékekhez.
Ami még feltűnt:
- Barcelonaban nem ismerik a QOT szövegét, vagy lusták énekelni
- Dave cipőjét ennyit még egy koncertfelvételen sem mutatták
- Eigner hasonlít az egyik ismerősömre ( ezt nem értem eddig, hogy nem vettem észre )

Ha egyszer lesz még turné, azt azért nem bánnám ha ismét lennének háttérénekesek! Oké, hogy Mart és Gordeno aláénekelnek, de sokkal jobb hangzása lehetne az egésznek, ha egy-két hölgy besegítene. A színpadon elférnének még! ;)

 
57. Hozzászóló: laci72 | Időpont: 2010.11.14. 05:39

A Strangelove azért nincs rajta, mert nem adták le a koncerten. Ez a dvd a Barcelonai koncert dvd-je.. Ha rárakták volna akkor a cime lehetett volna ” Kedvenc számaink a TOUR-ról” vagy valami ilyesmi.Ezen nem kell aggódni.. A Master and servant sincs rajta pedig nekem az jobban bejön. A rendező azért nem Anton, mert gondolom nem vállalta..
Az igaz, hogy a két csajt én is szivesebben nézném, mint a hülye szines golyókat, de akkor nem lehetett volna 12 éves koroszályú karikával eladni a dvd-t.

 
56. Hozzászóló: badspencer | Időpont: 2010.11.13. 22:21

Sziasztok!
Én is alig vártam már , hogy nézhessem a DVD-t, de mikor megtudtam , hogy a koncertfilmet nem Anton rendezte kezdtem félni. Jött is a csalódás! Pedig azt hittem a Milan DVD után csak jobbat kaphatok. Azon egyszerűen kibírhatatlan, hogy az egész!!! koncert úgy van vágva, hogy fél másodpercenként új képet látok, ráadásul színes és fekete-fehér váltakozik ( meg még mittomén mi ) egyfolytában. De ez is szar. Én még sose éreztem így, de most sajnálom rá a 10 ezret. Nem értem, hogy ha Antont kérik fel, hogy csináljon a koncerthez háttérfilmeket ( amik sztem naon jók voltak ismét ), akkor a DVD-t miért nem ő csinálja? Hogy van ez? A háttérfilmekkel kapcsolatban meg az is rohadtul idegesít,  hogy (igaz a barcelonai koncerten nem volt ) a Strangelove Klipjét nem tették be a “screens ” című fejezetbe! Miért nem??? Pedig az az egyik legjobb volt! Vagy magát a számot bónusz track-ként??!! Hogy lehetett az egyik legismertebb nótát teljesen kihagyni erről a DVD-ről? :-((( Felfoghatatlan… Meg ez a csomagolás…pff NA meg még ott van az a kis fényképes füzet! Azt gondoltam, hogy lesz de hogy ennyire össszemontázsolt szar lesz , még álmodni se mertem volna ilyet. Én ,meg sztem sokunk sokkal jobb füzetet tudtunk volna összeállítani a saját képeinkből.Legalább a doku lemez elmegy. De összességében nem vagyok elégedett.

 
55. Hozzászóló: Dizzying Feeling | Időpont: 2010.11.13. 19:18

Tényleg nincs a dvd-n dts? mintha valami ilyet olvastam volna az egyik
hsz.-ban.

 
54. Hozzászóló: dmmisi | Időpont: 2010.11.13. 17:01

Sziasztok! Hála Istennek nekem is megérkezett a csomi… Persze,persze érezhetően nagy változást nem hoz ez a koncert dvd. De akkor is nekem DM feelingje van, sok emlék eszembe jut… És azt azért ne felejtsük el, hogy a Dm koncertjei alatt nincsenek füstfelhők, táncosok,(szerencsére… ) a show elemeket maguk a srácok szolgáltatják, Dave pedig igen súlyos betegség alatt kezdte meg ezen turnéját. Persze elmarad régi önmagától, de ez akkor is mode, akkor is nekünk szól…

 
53. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.11.12. 15:37

Ha-ha :-)  :-)

 
52. Hozzászóló: wgd | Időpont: 2010.11.12. 12:38
wgd

Akkor viszont lehet, hogy mégis csak lesz Budapestről DVD. Live In Budapest címmel a koncert London-ban lesz, a kamera meg nálunk :)

 
51. Hozzászóló: Niki | Időpont: 2010.11.12. 10:34

Olykor most is úgy tűnik, mintha a városkaputól lenne felvéve.  :-)

 
50. Hozzászóló: OLI-911 | Időpont: 2010.11.12. 10:24
OLI-911

HHHÚÚÚ, akkor milyen DVD lesz 5 év múlva?  :-)
Utolsó sorból rögzített???? :-)  :-P

 
Lapozás:  1 2 3 >  Utolsó »
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©