depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

Index.hu - Velvet - Erdőhegyi Brigitta a dM-nek énekelt

Index.hu - Velvet - Erdőhegyi Brigitta a dM-nek énekelt

Mialatt Dave Gahan igyekezett kipihenni magát a keddi budapesti koncertre, addig a depeCHe MODE többi tagja Erdőhegyi Brigittát hallgatta vasárnap este a Cotton Clubban. Az énekesnő szerint ez a közönség, hasonlóan Sophia Loren fiának násznépéhez nagyon lelkes volt, és ez őt meghatja.

„Próbáltam kidobni az agyamból, és nem arra koncentrálni, hogy a depeCHe MODE tagjai ülnek a nézők soraiban, de természetesen nem tudtam ettől elvonatkoztatni” – kezdte beszámolóját az első hallásra fiktív pr-eseménynek tűnő vasárnap esti fellépéséről Erdőhegyi Brigitta.

Az énekesnő a Cotton Club Orpheumának állandó fellépője, és lapunknak arról beszélt, csapatával együtt az este folyamán értesült arról, hogy a depeCHe MODE tagjai éppen az étteremben vacsoráznak, azután a koncertszervezőjük tanácsára levonulnak majd az alagsorba meghallgatni a Cotton Club Jazz Band koncertjét.

Az eseményen részt vevő egyik vendég szerint a depeCHe MODE érkezésére a csapat jó néhány biztonsági őre összegyűlt az étterem előtt, hogy a telefonjukkal fényképező járókelőket, és a bulvárújságírókat keresetlen stílusukkal távol tartsák az együttestől. i Erdőhegyi Brigitta elmondta: a hétvégi fellépése zártkörű volt, csak a zenekar tagjai, és szűkebb stábjuk jelent meg.

„Látszott rajtuk, hogy nagyon közeli kapcsolatban állnak egymással. Nem láttam viszont a frontembert, Dave Gahant, bár nem csodálkoztam azon, hogy nem szívesen megy ki bulizni a városba, ha végre van egy szabad estéje két koncert közt. Egy frontembernek lényegesen jobban kell ügyelnie arra, hogy eleget pihenjen, és fel tudjon töltődni” – elemezte az énekesnő Gahan motivációit. A depeCHe MODE tavaly októberben megjelent lemezével turnézik, kedd este a Papp László Sportarénában lépnek fel.

A Cotton Club-beli eseményről nem készültek hivatalos fotók, de a csapat budapesti koncertjét szervező Multimedia Concerts munkatársa, valamint az étterem üzletvezetője érdeklődésünkre megerősítette, hogy a zenészek valóban ott jártak.

„Martin Gore különösen aktív volt. A Frank Sinatra dalokat énekelte velem együtt, majd a koncert végén feljött a színpadra, és a zenészeink kíséretében előadott egy Elvis dalt” – folytatta a beszámolót Erdőhegyi Brigitta. „Úgy láttam, nem ittak sokat, inkább a koncert után kezdték el rendelni az italokat. Ismerem, amikor egy vendég azért lelkesedik, mert már kicsit ivott, és nem igazán tud figyelni. Ők ellenben felszabadultak voltak, de végig figyeltek” – mondta az énekesnő, akit meghatott a zenekar lelkesedése

„Van olyan közönség, amelyik, még ha lelkes is, nem tudja, vagy nem szeretné kimutatni. Ők ellenben nagyon kedvesek voltak. A koncert után az öltözőben még három percig hallottam, hogy tapsolnak. Aztán hallottam, hogy szólítgatnak, hogy ’singer, singer’. Utánam jöttek az öltözőbe, hogy készítsünk közös fotókat. Rengetegszer gratuláltak a produkciómhoz, hihetetlen volt” – mondta az énekesnő, akit ez után Martin Gore meghívott az együttes magánpartijára, és a híres emberek protokollja szerint minden komolyabb érdeklődés híján felajánlotta, hogy a későbbiekben találkozzanak.

„Arról nem volt szó, hogy a későbbiekben dolgozzunk együtt, vagy hasonlók, de meghívtak a budapesti koncertjükre. A magánbulit ki kellett hagynom, mert fáradt voltam.”

Erdőhegyi Brigitta nevét a szélesebb közönség Sophia Loren fiának esküvője kapcsán hallhatta először, ahol az énekesnő szórakoztatta a násznépet, szintén a Cotton Clubban. „Hasonlóan éreztem magam az esküvőn is, a vendégek ugyanolyan lelkesek voltak, mint a depeCHe MODE tagjai. Ritka az ilyen közönség” – tette hozzá a jazzénekesnő, akinek egy hónapja poplemeze jelent meg Kis Meglepetés címmel.

„A fellépéseimen nem szeretem keverni a két stílust. A jazz-dalokat általában külföldieknek éneklem, a lemezemet viszont a magyar közönség körében szeretném népszerűvé tenni” – mondta Erdőhegyi Brigitta.

 
DNS, 2006.03.21 11:30
Forrás: © Index.hu - Velvet




Ajánlott videók
1983.07.11. Everything Counts Recoil - Final Tour Date - Szikra - Budapest 1990. Clean Precious - Magyar felirat 2009.03.11. TV2 Aktív Dave Gahan - RTL - Punkt6

2006.03.22. 09:52 | Faith | 12387 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 

Itt még nincsenek hozzászólások.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned, ezt a belépési oldalon megteheted. Amennyiben még nem regisztráltál azt a regisztrációs oldalon tudod elvégezni.


You must be logged to post comments, You can enter on the login page. If You're not registered yet, You can do so on the registration page.
FREESTATE.hu - depeCHe MODE - Koncertek / Concerts
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©