depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
 
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
depeCHe MODE Fanzine - FREESTATE.hu
Hírek | Hírek
Hirdetés

BLIKK: Tivornyázó depeCHe

BLIKK: Tivornyázó depeCHe

Budapest - Szombaton hazánkba érkezett a depeCHe MODE. A legendás brit zenekar városnézéssel hangolt ma esti koncertjére, ami a Papp László Budapest Sportarénában lesz. Belekóstoltak a pesti éjszakába is, Andy Fletcher gitáros és Martin L. Gore billentyűs Erdőhegyi Brigivel bulizott. [FREESTATE: itt jegyeznénk meg, hogy Andy nem gitáros és Martin nem CSAK billentyűs a zenekarban, gratula a lapnak!]

Egy belvárosi étteremben vacsorázott vasárnap este a depeCHe MODE két tagja, valamint a zenekar teljes stábja. A frontember, Dave Gahan ugyan fáradtságra hivatkozva nem tartott velük, ám a többiek nélküle is remekül szórakoztak.

Nem kevésbé érezte jól magát Erdőhegyi Brigi énekesnő sem, aki fellépett azon a szórakozóhelyen, ahol a banda tagjai a vacsorájukat költötték.

Brigi elárulta, ugyan előre tudta, hogy a depeCHe MODE-nak énekel majd, ám arra álmában sem mert gondolni, hogy a világ egyik legnépszerűbb bandájának tagjai állva ünneplik majd a műsorát.

- Dzsesszdalokkal léptem fel, egyórás koncertet adtam - mesélte Brigi, aki Sophia Lorent is elbűvölte már remek hangjával.

- Bevallom, volt bennem egy kis izgalom, mert bár nem vagyok a rajongójuk, ismerem és szeretem a zenéjüket. A legjobban azon lepődtem meg, hogy az egyik dalomnál az első sorban tomboló Martin Gore is énekelni kezdett velem együtt!

Hihetetlenül közvetlenek és kedvesek voltak, a fellépésem után állva tapsoltak, és megkerestek az öltözőben, gratuláltak! Sőt nyomatékosan megkértek, menjek el a koncertjükre. De mondtam nekik, hogy sajnos fellépésem van, így nem tudok elmenni az Arénába.

A buli csak Brigi műsora után indult be igazán. Úgy tudjuk, a depeCHe MODE tagjai hajnalig mulattak, később pedig maga Martin Gore is dalra fakadt, és egy Elvis Presley-slágerrel kápráztatta el a nagyérdeműt, amely jelen esetben a stábtagokból állt.

Klátyik Heni

 
Forrás: BLIKK.hu




Ajánlott videók
LaserTheater - depeCHe MODE Show 1990. Halo 1993.09.13. Condemnation 1994.01.10. In Your Room 2009.11.11. Number One - Német Interjú - 7.rész 1985.04. UK Interview

2006.03.21. 02:05 | Faith | 15507 Olvasás | 0 Hozzászólás | Nyomtatás
 
Játssz és nyerj DEPECHE MODE koncertjegyet!
Kapcsolódó hírek
Kategóriák
Hirdetés
FREESTATE.hu ©